Skip to content

Hva er blomstene som blomstrer om høsten

22 de juni de 2021

På slutten av sommeren tror du sannsynligvis at blomstersesongen er over. Men sannheten er det Vi har fortsatt noen måneder der vi kan tenke på dem og nyt den fantastiske utsikten de tilbyr.

Ikke sikker på hva er blomstene som blomstrer om høsten? Mål.

I tillegg til gazaniene (som du kan se på bildet som leder artikkelen), som i tillegg til å ha blomstret gjennom hele sommeren, fremdeles vil gjøre det i løpet av denne sesongen, er det andre som kan fås til å dekorere både hagen , som terrasser og balkonger. Som for eksempel de du skal se nedenfor:

Dahlia

Dahlia pinnata

Dahliaer er pæreplanter som blomstrer på sensommeren og høsten. De er perfekte å ha hvor som helst, siden de vokser til en høyde på ca 40 cm, og har veldig lyse farger (de kan være rosa, rød, gul, tofarget …).

Hibiskus

Hibiskus

Hibiscus er busker som kan vokse til en høyde på omtrent en til fem meter på det meste. Avhengig av sorten, har de gule, røde, rosa, hvite blomster … vel. Siden det er så mange, kan du velge to eller flere og kombinere dem som du liker best. De blomstrer langt ut på høsten hvis været forblir mildt.

Rose busker

Rosa rosebush

Rosenbusker er eksepsjonelle busker. De er en av plantene som har en lengre blomstringssesong, siden blomstene begynner å spire om våren de vil slutte å gjøre det med ankomsten av de første frostene.

Rudbeckia

Rudbeckia hirta

Hva med Rudbeckia? De er eksepsjonelle urteaktige, med gule blomster veldig slående. Bægeret (midten av blomsten) er svart, og det stikker litt ut fra planten.

Scabiosa

Scabiosa nitens

Planter av slekten Scabiosa er urteaktige. De vokser til en høyde på omtrent 30 cm, og har en lilla blomsterstand (det vil si et sett med blomster). De er veldig interessante siden tiltrekker seg mange pollinerende insekter, som bier.

Og nå kommer spørsmålet om million dollar, hvilken likte du mest? Kjenner du noen andre som blomstrer om høsten?