Skip to content

Hva er blomstene som blomstrer om våren

23 de juni de 2021

Hei alle sammen! Hvordan har du det denne søndagen? I dag, siden vi er i årets mest fargerike sesong, hva er det bedre å oppdage hva er blomstene som blomstrer om våren. Det er mange planter som vil gjøre øynene våre glade i løpet av disse månedene, og alle er egnet både for å lage vakre blomsterbed i hagen din, samt å ha på et bord på terrassen eller terrassen. Som for eksempel den øverst i artikkelen: gerbera, hvis blomster kan være oransje, rosa eller rød. Selv om det er en plante som regnes som en flerårig, dyrkes den som en årlig eller toårig hvis vinterværet er kult. Å være beskyttet mot direkte sollys, vil det gi deg veldig vakre blomster.

Men det er fortsatt andre planter som jeg vil vise deg …

Primula

Primula

De primula det er en av de første (om ikke den første) som ønsker våren velkommen. Det er også en flerårig plante, men den er følsom for overdreven varme og mangelen på miljøfuktighet ender med å ødelegge den. For noen måneder kan du likevel nyte blomstene. Med en høyde som ikke overstiger 30 cm, er det ideelt å ha på balkongen.

Dragon munn

Antirrhinum

De Dragon munn Det er enestående. Ifølge varianter kan den nå fra 40 centimeter til en meter i høyden. Blomstene dukker opp på begynnelsen av året, og de vil gjøre det hver sesong … med mindre vinteren er veldig kald.

Calceolaria

Calceolaria bilata

Til calceolaria Det er populært kjent under navnet Venus-sko, og refererer til den rare formen på blomstene. Det er en plante som oppfører seg som en årlig, veldig dekorativ.

Tanker

Tanker

De tanker de er toårige planter, hvis små blomster vanligvis dekorerer gatene og hagene våre hver sesong. De er kaldharde, så mye at den kan blomstre før vi går inn på våren.

Indiske nelliker

Tagetes

Vi avslutter utvalget vårt med nelliker av India. Ettårige med en veldig enkel dyrking som gjør dem til ideelle kandidater for nybegynnere.

Hvilken likte du mest?