Skip to content

Hva er meningen med orkideer

22 de juni de 2021

Noen anser at disse blomstene er de mest elegante av alle. Jeg vet ikke om du tenker det samme, men sannheten er at de er et autentisk naturunder. I tropiske hager finner du dem klatre, alltid i skyggen av trærne, på koffertene, som de hvert år vil dekke med blomster. Som potteplante har det også vist seg å være en veldig god kandidat for å gi et friskere, mer livlig preg til rommet der du vil plassere det.

La oss snakke om hva er meningen med orkideer.

Phalaenopsis fasciata

Totalt er det kjent 25 tusen forskjellige arter, til tross for at det bare finnes mellom 20 og 30 på markedet mange steder. Hver av dem har sine egne egenskaper, men det som er mest slående er fargen og fordelingen av kronbladene. Som vi nevnte i en tidligere artikkel, det er orkide blomster som minner oss om mange dyr. Phalaenopsis, for eksempel, hvis du ser nøye på dem veldig snart, vil du begynne å skille et fuglehode.

Men la oss se mer detaljert hva fargen på orkideer betyr. Som vi vet er det noen som er hvite, andre gule, andre rosa, andre røde, … vel, det er mye variasjon. Og hver av dem, avhengig av farge, vil være en mer eller mindre vellykket gave..

Phalaenopsis

Når det er sagt, har vi:

  • Røde orkideer: de er gode å formidle til personen du blir tiltrukket av all kjærligheten du føler for dem.
  • Blå orkideer: ideell for å overføre en tilstand av ro og fred. De er de mest passende å gi til en person som ikke går gjennom sitt beste øyeblikk, eller til og med å ha på rommet ditt eller i stuen.
  • Gule orkideer: hvis de røde skal starte et kjærlighetsforhold, vil de gule hjelpe deg med å styrke det enda mer.
  • Hvite orkideer: disse blomstene er symbolet på renhet i sin bokstaveligste forstand.
  • Rosa orkideer: rosa har alltid vært relatert til uskyld, men også til kvinnelighet. Det kan for eksempel være den første orkideen du gir datteren din.
  • Bicolor orkideer: i tilfelle at vi har orkideer som har to eller flere farger, kombineres betydningen av begge; Med andre ord, hvis blomsten er gul og hvit, vil det hjelpe oss å overføre en veldig intens og ren kjærlighet til partneren vår.

Visste du at orkideer hadde disse betydningene? Hva tror du?