Skip to content

Hvilke blomster skal du gi på bursdag?

12 de juni de 2021

Ved mange anledninger og når bursdagen til en venn eller et familiemedlem nærmer seg, er det usikkerhet om hva som vil være den ideelle gaven å gi. Det er mange tvil som eksisterer om det er den rette gaven eller ikke, men det er en gave som vanligvis ikke svikter, og som alle liker, blomster.

Avhengig av måneden bursdagen feires, er det anbefalinger du kan følge gi en vakker blomsterbukett, så denne informasjonen vi tilbyr deg er perfekt for å velge de beste.

Dette er de beste blomstene du kan gi på en bursdag

Røde nelliker anlegg

Her skal vi gi deg noen ideer:

januar

Dette er en ideell måned for nelliker. Det er mange forskjellige måter å kombinere disse vakre blomstene i en bukett og få den til å se spektakulær ut.

februar

Dette er en sesong der fioler er hovedpersonene. De er blomster som representerer symbolet på delikatesse og enkelhet.

Med en bukett fioler kan du vise følelsen av ro som den spesielle personen får deg til å føle. Det kan være et kjærlighetstegn, så hvis du ser at du ikke kan si det med ord, gi en bukett fioler, siden de er blomster som de har en veldig subtil betydning.

mars

Dette er en måned der tulipaner er sentrum for oppmerksomhetda de er symbolet på gleden som vårsesongen gir. I de andre månedene av året er det nesten umulig å få tak i dem, derfor er det ikke noe mer spesielt for mars måned enn å gi en bukett med vakre tulipaner.

april

Det er her det klassiske og det enkle kommer sammen. Tusenfryd vil alltid være blomster som ikke vil gå ut av stil, akkurat som de aldri vil slutte å overføre glede. Et alltid trygt alternativ er å gi noen vakre tusenfryd, enten de går alene eller ledsaget av andre blomster.

Kan

Roser er perfekte å gi på bursdag i mai måned, det er en suksess å tilby dem i gave, og de har også en hel måned for dem. Disse er blomstene til fortreffelighet. Det er et stort utvalg av roser med vakre farger, men den som virkelig er den ubestridte dronningen er den røde rosen.

juni

I denne måneden med varme temperaturer finner vi de slående peonene. På samme måte som det skjer med tulipanen, i resten av månedene av året er det veldig vanskelig å finne disse blomsterDerfor er det å gi en blomst som bare finnes denne sesongen det beste for en bursdag i juni.

juli

Dette er måneden solsikker, symbol på beundring og det er den perfekte gaven til personen vi elsker mest. De gir mye glede og fyller hjemmet med følelsen av at sommeren er i vårt hjem.

august

Liljer er perfekte for denne tiden av året. De er veldig elegante blomster og samtidig veldig pen. De finnes i mange farger. Enten de er alene i en vase, eller er omgitt av andre blomster i en bukett, vil de alltid være sentrum for oppmerksomhet.

september

Kaktus

Gerberas er blomster som representerer gledeDerfor er det noe som ikke kan gå glipp av som en bursdagsgave for september måned.

oktober

Å starte høsten hortensiaer er spektakulære, så hvis du vil ha en original gave, vil en vakker bukett med disse blomstene som hovedpersoner være ideell. Det vanligste er å finne dem i en rosa farge.

november

En utmerket gave til personen du elsker mest, kan være en bukett med krysantemum, siden det er en blomst som symboliserer lykke.

desember

Desember er måneden der julen feires. Det er ikke noe bedre for disse datoene enn å tilby noen som en bursdagsgave julestjerne, siden dette er et av hovedsymbolene til jul. De er blomster som har forskjellige nyanser, men den viktigste og den som gis mest er den røde.