Skip to content

Hvite blomster til julepynt

21 de juni de 2021

Rett etter begynnelsen av desember ankommer den mest festlige måneden i året og mange hjem forbereder seg på å motta jul med en allegorisk dekorasjon der grønne og røde toner ikke mangler. Men mer og mer blir det en stil å dekorere med hvitt, et alternativ som litt etter litt kom inn i julefargepaletten og i dag er en klassiker til.

I forrige uke besøkte jeg en kommersiell butikk, og jeg oppdaget noe forbauset at i julepynten som var til salgs var sølv-, hvite og gulltonene rådende og etterlot tradisjonen med alltid.

Hvis du er opptatt av å oppnå en varm og rolig atmosfære, kan du dra nytte av noen planter med hvite blomster å dekorere i julen.

Noen ideer

Julestjerne

Når man ser bort fra den klassiske mistelten, Julestjerne Det er en veldig interessant plante fordi den kommer i mange farger, inkludert hvit. Du kan bruke den til å lage et viktig midtpunkt eller som en dekorasjon, i et hjørne.

Hvis du har vært på et bryllup de siste månedene, har du kanskje lagt merke til at naturlige blomster er den siste dekorasjonstrenden. Dra nytte av nåde og enkelhet tusenfryd for å legge den til din julepynt. Du kan lage en haug og plassere den i en pen vase ved siden av de klassiske hvite julelysene. De er også ideelle for utendørs, både i potter og i visse områder av hagen. Det viktige her er belysningen, som må ledsages på riktig måte for å skape julestemningen du prøver å oppnå.

De orkideer tillate å oppnå en fancy juledekorasjon, med de lange stilkene og de personlige blomstene som skiller seg ut i ethvert hjørne.

Cyclamen og Hibiscus

Hvit cyklamen

Hvis du bor i en temperert sone, anbefaler jeg cyklamen, en annen plante med hvite blomster som er ideell for anledningen fordi de er veldig prangende, men diskrete på samme tid. Du kan også velge de røde blomstene hvis du liker en typisk julepynt.

Den motsatte saken er den av Hibiskus, som bare overlever i varme klimaer og også er et alternativ til å sette julescenen. Denne planten med hvite blomster og et lilla senter er veldig slående på grunn av størrelsen på kronbladene, noe som vil hjelpe deg når det gjelder dekorere på en original måte denne julen.