Skip to content

Hvordan dekorere et bord med naturlige blomster

15 de juni de 2021

Blomstene er vakre, veldig dekorative. Å være så fargerike hjelper oss med å ha et perfekt dekorert bord, hvilken som helst type bord. Enten i stuen, kjøkkenet eller spisestuen, ser de bra ut i ethvert hjørne.

Men, Vet du hvordan du skal dekorere et bord med naturlige blomster? Hvis du er i tvil, følg rådene våre slik at du kan nyte et mye mer behagelig opphold takket være disse kunstverkene fra naturen.

Farge

Bord med en vakker blomsteroppsats

Når du vil dekorere et bord med naturlige blomster, er en av de viktigste tingene å se på rommet. (rom, hage osv.) å vite hvilke som er de dominerende fargene. Blomster er av natur veldig fargerike; ikke for ingenting, de må kunne tiltrekke seg pollinerende insekter. Så hvis vi for eksempel vil plassere dem på et sted der forskjellige nyanser av grønt dominerer, vil det ideelle være å plukke gule, rosa eller til og med lilla blomster.

Men hvis vi ønsker å dekorere et bord som er i et område der hvite og lyse farger dominerer, kan vi gjøre to ting: enten se etter fargede blomster som skiller seg ut mye, for eksempel rød eller blå, eller tvert imot sette farger myk.

Vase eller kurv

Naturlige blomster på et bord

Alt vil avhenge av hvilken type blomster vi vil sette. De som har en lang stamme og er små, som rosebusk eller nelliker, er ideelle i lange og smale vaser; På den annen side kan de som er store, slik som hortensiaer, brukes til mer eller mindre brede vaser.

I tilfelle vi elsker blomster og ønsker å ha mange på et enkelt bord, kan vi velge å plassere dem i en kurv. Nå er det veldig viktig at vi introduserer et brett med vann slik at de kan vare lenger.

Antall blomster på et bord

Hortensiablomst for å dekorere et bord

En gang til, antall blomster vil avhenge av stedet, størrelsen på bordet, samt vår personlige smak. Dermed, hvis den er liten, kan du legge mange små blomster i en vase, eller tvert imot bare sette en stor en for å få den til å skille seg ut.

Trenger du mer info? Klikk her for å lære hvordan du får blomstene dine til å vare lenger.