Skip to content

Hvordan holde rosenbladene friske

22 de juni de 2021

Har du en spesiell begivenhet planlagt og ikke vet hvordanHvordan holde rosenbladene friske å holde dem slik til den bestemte dagen? Vel, slutte å bekymre deg, for i dag skal jeg gi deg noen tips for å hjelpe deg med å nå målet ditt.

Og er det at roser er utmerkede blomster å gi en spesiell duft hjem til deg.

Tidligere trinn

Fargede roser

Før du går helt inn i saken, du må gjøre en rekke ting før, Hva er de:

  • Klipp blomstene: selvfølgelig, hvis det ikke er blomster, er det ingen kronblader. Men vi kan ikke ta noen som helst, men de som ser bedre ut, som er de som har vært åpne i veldig kort tid. Du bør også sjekke at de ikke har noen parasitter (bladlus, for eksempel). Den ideelle tiden vil være om morgenen, før solen begynner å bli intens.
  • Hold stilkene i vann: Hvis du har ting å gjøre, legg stilkene i vann, et veldig lyst sted, men beskyttet mot direkte lys.

Bevar blomstene

rød rose

Nå som du har blomstene dine, sunne og dyrebare som ingen andre, er det på tide å bevare kronbladene dine. Det er flere måter å gjøre det på, som du vil oppdage.

  • Plastpose: det enkleste er å legge kronbladene i en plastpose og lukke den. Det er viktig å holde det på et sted ved romtemperatur, ellers vil de ødelegges raskere.
  • I kjøleskapet: For å få kronbladene til å vare i en uke, må du legge dem i en plastpose, og dette i kjøleskapet (i den delen der du legger yoghurter, pølser og andre).

Et annet faktum å ta i betraktning er at kronbladene, så langt det er mulig, de skal ikke være hverandre heller ikke knust. De må ikke miste formen. Dermed, hvis du foretrekker det, kan du velge å legge dem inn i et tupperware, som vil hjelpe deg med å holde rosenbladene friske.