Skip to content

Hvordan lagrer du pærene?

17 de juni de 2021

Prydplanter, som navnet antyder, har det særegne å produsere virkelig vakre blomster. Selv om de holder åpent i mer enn noen få uker, er skjønnheten deres slik at det ikke er overraskende at det å samle pærer lett blir en hobby.

Men hva gjør du når blomstringssesongen tar slutt? Kastes de? Nei ikke i det hele tatt. Organs Disse organene spirer hvert år, men ja, du må holde dem vel. Så hvis du ikke vet hvordan du lagrer pærer, uansett hvilken art den tilhører, ikke nøl med å fortsette å lese.

Hvordan bevare hagepærene?

Tulipaner i en hage

Hvis pærene plantes i hagen, for å sikre at de har en utmerket utvikling, og forøvrig at de neste år vil produsere blomster som eller mer dyrebare enn denne sesongen, vi må gjøre følgende:

  1. Det første vi må gjøre er å vente på at bladene eller stammen er ferdig tørket. Dette vil fete pæren.
  2. Så trekker vi den forsiktig ut fra bakken.
  3. Deretter rengjør vi den ved å passere en børste (uten vann).
  4. Deretter drysser vi dem med svovel, som er et effektivt soppdrepende middel.
  5. Når du er ferdig, legger vi dem hver i en plastkopp.
  6. Og til slutt vil vi la dem ligge på et mørkt og tørt sted.

Når det er plantetiden, vil vi la dem stå i ca 4 dager på et sted med, men ikke direkte lys, vi introduserer dem i en beholder med vann i en dag, og vi planter dem.

Og de som er i potter?

Hvis vi har løkplanter i potter, kan vi gjøre to ting: enten fjerne dem og følge de forrige trinnene, eller la dem være. I tilfelle vi velger det siste, det er viktig at vi drysser overflaten på underlaget med svovel og dekker det med papp. På denne måten kan de bevares mye bedre.

Gul blomst påskelilje

Har det vært nyttig for deg? 🙂