Skip to content

Hvordan plante Astrantia Major eller Astrancia?

16 de juni de 2021

Astransen det er en urteaktig plante med mye aroma og som tilhører familien til apiaceae, en plante som ofte finnes i Sentraleuropeiske områder og i de sørøstlige områdene av Kaukasus.

Det er kjent under navnet Astrancia, Cortusa eller også som Sanícula hunn, dette er en karakteristisk plante for å ha en utseende rustikk og at den også kan ha en høyde på omtrent en meter høy, med omtrent 60 centimeter bred og er at Astrancia er en av variantene som kan tilpasse seg mye bedre å være under sjøvann.

Astrantia plantasje

Dette er en plante som har jordstengler og stilkene er foliert, en plante som i mange aldre har vært brukes til terapier innen medisin, også som avføringsmiddel og avføringsmiddel gjennom infusjoner. Også har bruksområder i blomsterhandlerområdet, slik at folk kan lage buketter med blomster som er eksotiske.

På den andre siden har en ganske rett stamme, som samtidig har et begrenset antall grener, som gir sine blomster i store mengder og de finnes i hvitt, eller det er også rosa. For mange år siden var dette en plante som var Jeg visste med navnet aparasoladas og dette er fordi dens måte å blomstre på er ganske lik en paraply som er omvendt.

Astrantia plantasje

Den enkleste måten vi kan plante astransen Det er ved forplantningsmetoden for frøene, eller hvis vi foretrekker det, også vi kan kjøpe anlegget.

De to alternativene er ganske enkle å drive kom deg i barnehagen det er nærmere, det er viktig å påpeke at det er best å gjøre det for å få gode resultater la oss gjennomføre denne prosessen i vårsesongen.

Hvis vi er en av dem som liker å ha mer enn en enkelt plante i hagen vår, må vi så dem på en avstand som er mellom omtrent 30 eller 50 centimeter mellom hver. Hvert frø som vi skal plante må være omtrentlig fem centimeter dyp i bakken, og hvis det er slik at vi har kjøpt planten, må vi åpne et hull som er i henhold til størrelsen på planten.

Før vi kan grave hullet, vi må velge stedet der vi vil at denne vakre planten skal vokse, og etter at vi har gjort dette, må vi bland en liten mengde gjødsel eller det kan også være kompost slik at planten lettere kan utvikle seg.

I løpet av veldig kort tid, eller vi kan si det om et par måneder, frøet vil endelig kunne spire og i en tid på bare to år kan Astrance nå sin fulle vekst, slik at allerede kan være klar til å blomstre, at dette allerede har vært for tredje året, bortsett fra at dette ville være øyeblikket vi kan nyt den lille mengden tid og krefter at vi har investert, og samtidig kan vi observere den fantastiske eksotiske dekorasjonen som disse særegne blomstene vil gi hagen vår.

Astrantia omsorg

Astrantia omsorg

Gulvet på anlegget må være ganske romslig, gjør det til et fruktbart land er ikke så viktig, men hvis det den må ha god drenering for vannet. Det er også viktig å merke seg at vi må bruke humus til Astrance.

Vi må vanne denne planten ofte og hvis dreneringen er riktig, trenger vi ikke å bekymre oss for at det oppstår pytter som kan føre til at planten vår blir syk.

Det er veldig viktig at jorden holdes fuktig nok, men selvfølgelig uten overflødig vann. På den annen side kan overflødig sollys føre til at planten tørker ut, så det er viktig holde øye med henne.