Skip to content

Ideer for naturlige blomsteroppsatser

18 de juni de 2021

Vil du dekorere hjemmet ditt med naturlige blomsteroppsatser? Sannheten er at de ser veldig bra ut, og til tross for at når dagene går, visner de (noe som kan reduseres hvis vi gjør noen ting som vi vil se senere), gir de mye liv til huset.

Du kan imidlertid ha mange blomster, men du vet ikke hvordan du skal plassere dem, så la oss hjelpe deg. Her viser vi deg en serie med ideer til naturlige blomsteroppsatser som vil se bra ut på et bord, på en hylle, … eller hvor du vil plassere det.

Sesongbasert blomsteroppsats

Naturlig blomsteroppsats

I dette vakre sentrum har vi valgt å sette vårblomster: nelliker, liljer og de klassiske rosene. Kombinere de forskjellige fargene som hver har Det er igjen et senter som er perfekt for å fargelegge en spesiell begivenhet, for eksempel en bursdag for en voksen eller eldre person, eller fødselen av en baby..

Hortensia og rosebusk sentrum

Hortensia blomsteroppsats

De nysgjerrige blomsterstandene som hortensiaer og rosebusk har er fantastiske. Ved å velge lyse toner kan den brukes som et midtpunkt i spisestuen, siden det er veldig elegant, men ikke skiller seg ut mye, så når det gjelder møte med familien for å spise, vil det ikke være ubehagelig å se, snarere tvert imot.

Rosesenter

Rød rosesenter

Røde rosesenter er det typiske, men praktfulle sentrum som vi kan finne på bryllup. Røde roser er fenomenale i disse hendelsene, ikke forgjeves, de er forbundet med betydningen av kjærlighet. For å gjøre det enda vakrere, kan du velge å kombinere dem med små blomster, som snødroppe eller erica.

Et annet alternativ er å sette oransje roser for å feire en allerede konsolidert kjærlighet, som disse:

Rosesenter

Pen, ikke sant? Men hvis vi ønsker å kunne nyte dem så lenge som mulig, må vi gjøre følgende:

  • Vi må kutte blomster som ser sunne ut, kaste dem som ser tørre ut eller som er blitt angrepet av et insekt. Den beste tiden er tidlig på morgenen.
  • Når vi har fått dem, Vi legger dem i et glass med vann i to timer.
  • Når det er mulig, vi vil velge gjennomsiktige glassbrett slik at stilkene kan puste.
  • bruk kalkfritt vann og bytt det hver dag.
  • rengjør midten med noen dråper oppvaskmaskin og tørk det godt før du fyller den på med vann. Dermed unngår vi spredning av sopp og bakterier.
  • For å få dem til å vare enda lenger, vi vil legge til en aspirin. Når den er oppløst, vil vi kaste en til.

Har det vært av interesse for deg? 🙂