Skip to content

Kjennetegn ved Ghost Ghost Orchid

17 de juni de 2021

Planteverdenen består av en uendelig av arter med unike og makeløse egenskaper, så det ville være umulig å prøve å huske dem alle, siden det ser ut til at det er fremdeles arter som ikke er oppdagetMed andre ord, av hensyn til beliggenhet eller miljø, har det vært umulig å nå visse punkter.

Et eksempel på dette kan være sjødyr, og det ser ut til at det er dyr som lever praktisk talt på havets bunn, et sted der det fremdeles ikke er mulig å nå gjennom teknologi, siden trykket vil føre til umiddelbar ødeleggelse av den, dette er bare en av de mange tilfellene som av en eller annen grunn ikke er blitt studert av fagforeningen.

Dette er egenskapene til Ghost Orchid

ghost orchid karakteristikk

De Ghost Orchid eller Polyrrhiza lindenii, vil bli gjenstand for å bli eksponert i denne artikkelen, der noen kjennetegn ved denne eksotiske planten.

Vi vil presentere aspekter som skal behandles, for eksempel størrelsen, opprinnelsen til navnet, blomstringen og habitatet, på en slik måte at leseren kan tilegne seg mer grunnleggende kunnskap om dette anlegget, på en slik måte at det er mulig å skille det fra informasjonen som presenteres her.

Spøkelsesorkideen det er en eksotisk plante ansett i dag i fare for utryddelse. Hans nylige funn tillot eksperter i området å utelukke hans antatte forsvinning for 20 år siden.

Av denne grunn er det det praktisk talt umulig å finne denne klassen eksemplarer i skogen, og det ser ut til at stedene der det er mest sannsynlig at de kommer til å støte på denne planten er: Bahamas, Cuba og Florida, som de habitatene som denne planten foretrekker er fuktige skoger og sumpete jordarter.

Til dette kan vi legge til umuligheten som denne planten presenterer når den vokser i miljøer som ikke er egnet for den, det vil si såing og høsting trenger spesielle forhold, som ikke kan ha feilmarginer.

Dette er hovedårsakene til at denne planten er kan fås til veldig høye priser i de fleste markeder, og det er ikke for mindre, siden det vurderes en veldig bestemt art, som tilskrives følgende egenskaper.

Noe som er mulig å betegne ved første øyekast er det faktum at denne planten består bare av røtter, stilkene og bladene er fraværende.

Røttene tillater planten absorbere alle nødvendige næringsstoffer for å overleve. På samme måte tillater røttene planten å gjøre fotosyntese, samt å beskytte de dypeste lagene mot potensiell trussel.

Disse røttene er grønne og utgjør 90% av plantens kropp.

Vanligvis denne planten har en tendens til å blomstre mellom juni og august. Blomstene er ikke veldig store, de er 3-5 cm brede, og omtrent 9 cm lange. Navnet til «Spøkelse orkide”Stammer fra det faktum at blomstene kan henge fra røttene i det øyeblikket de fester seg til et tre, noe som gir inntrykk av at de svever i luften.

spøkelsens orkideegenskaper

Et nødvendig faktum som vi må vite er at dette anlegget har presentert mange problemer å herske i verden, siden problemet ikke bare er knyttet til komplikasjonene som denne planten gir for såing og høsting, men også for reproduksjon.

Dette anlegget er til slutt et svært skjørt eksemplar i en veldig generell forstand er deres eksistens praktisk talt en formue.

Phantom Orchid det er en eksotisk plante som definitivt har veldig spesielle egenskaper. Til dette kan vi legge forholdene der denne planten utvikler seg delvis, siden den er en veldig dyr art i alle områdene, en art som dessverre, kan forsvinne fra et øyeblikk til et annet, på grunn av den lave sannsynligheten for at disse må seire i visse ville eller kunstige miljøer som favoriserer deres utvikling.