Skip to content

Kunngjør bokvinnerne for ikke-klippe plener!

23 de mars de 2021

Jeg visste at det var en interesse av interesse, men jeg ante ikke at jeg ville bli oversvømt av 304 kommentarer fra leserne som var ivrige etter å vinne en kopi av Evelyn J. Haddens bok, Vakre No-Mow Yards: 50 fantastiske plenalternativer. Alt som trengs for å komme i gang med den tilfeldige tegningen, var å legge igjen en kommentar på denne bloggen. Jeg har ikke plass til å markere dem alle, men de varierte fra det praktiske til det miljømessige til «Jeg kjeder meg bare med plener.»

Bokomslag

Margoa vil ha noen friske ideer og for å gjøre det lettere å arbeide i hagen, og skriver: «… siden jeg snart blir 75, har jeg bremset litt. Ryggen min er i dårlig form, så jeg kan bare jobbe i hagen i omtrent 1/2 time … Derfor blir jeg ikke for mye ferdig hver dag.

BombasticTurtle er et amfibie etter mitt eget hjerte. “Jeg synes plener er tidkrevende, vannbråket og høyt vedlikehold. En kopi av boka kan hjelpe meg med å endre tankesett! ”

Kort og søt fra sommerbrisen: «Jeg vil heller ha fargerike blomster enn monoton grønn plen.»

Dessverre har vi ikke 305 eksemplarer å gi bort, men de sjenerøse menneskene på Timber Press, som publiserte denne fine teksten og ble like overrasket over svaret, bestemte seg for at de i stedet for det eksemplaret jeg tilbød, send ut FEM.

Trommelrull, vær så snill

Og de heldige vinnerne er …

Shannon Stoney har hagearbeid i 40 år, for tiden i sone 6b i Tennessee. Hun ble hekta på hagearbeid på 60-tallet og kopierte bestemoren: «Hun var en tidlig adopterer av økologisk hagearbeid … oppdrett på 300 mål.»

Shannon er begeistret for å vinne denne boken. “Jeg har ikke brukt en gressklipper på 30 år. Jeg hater dem. Jeg vil se hvordan andre mennesker gjør dette. ” Som en bonus ser hun frem til «mindre arbeid, mindre støy, mindre forurensning.» For å forklare hvorfor hun leser og liker fint hagearbeid, er det alle de gode rådene hun tar opp.

Her er en smakebit av Shannons hagearbeid, fotografert i tidlig morgenlys.

Shannons hage - morgenlys

Carolyn Miller (Fine Gardening moniker «equinecpa») flytter snart fra Gainseville, Texas til Rocky Mountains i Colorado, sone 4. Hun tiltrekkes av hagearbeid i 20-årene fordi hun «alltid likte «skapelse» og så at noe vokste.» Hun er spent på potensialet med å starte en ny hage i et nytt område: «Splitter ny eiendom med et helt nytt sett med utfordringer,» kommenterte hun.

Etter å ha lest boken, vet jeg at den vil oppfylle Carolyns forventninger. “På grunn av klimaet og mangel på vann … har de egentlig ikke plener. Jeg vil gjøre hjemmet vårt så vakkert som mulig med et spiselig, naturlig landskap. ” Vil du holde kontakten med Carolyns eventyr? Hun er også blogger! Sjekk ut bloggen hennes Neighborly Place [http://neighborlyplace.blogspot.com/]. Kanskje hun vil dele sin angrep i å leve uten plen.

Allison Cronce (kommenterer som moretyme) graver i skitten i Sussex, Wisconsin, sone 5. Hun ble inspirert av foreldrene sine, begge ivrige gartnere, og synes hagearbeid er en avslappende hobby (med unntak av de 15 kubikkmeteren barkdekke hun og hubby spredt rundt deres nesten acre mye).

Allison Cronce hage 1

Jeg elsket å lese at hun og mannen hennes har hagearbeidsdatoer: “Det er da vi to går ut i hagene sammen. Jeg liker å tenke på hagen som en palett som jeg kan «male og leke» for å fargelegge hagene mine. Det blir ikke alltid slik vi liker det; hageenglene mine ser ut til å ha noe å si i saken. ”

Allison Cronce hage - engelstatue

Med en stor eik og lønnetrær som skygger eiendommen, var deres eksisterende plen ikke mye å skrive hjem om. “Så da vi byttet ut støttemuren … bestemte vi oss for å DREPE gresset. Hvert år kommer flere stauder inn, noen drar av seg selv, og nye finner en måte å ta bolig uten å bli spurt. ”

Hvordan vil Vakre plener uten klipping hjelp? “Jeg vil ta dette til neste nivå. Jeg tror denne boka vil gi noen nye ideer.

Jeg var ikke i stand til å komme i kontakt med de to andre vinnerne, men de er Grace og Ted Curtin fra Plymouth, Massachusetts, og Elsie Mirakami, staten Washington.

Jeg håper alle vinnerne vil holde kontakten og sende fremdriftsrapporter når de implementerer de inspirerende ideene Evelyn fremmet. Igjen, stor takk til Timber Press og til alle som la igjen kommentarene. For de 300 av dere som gikk glipp av det, håper jeg du bestiller ditt eget eksemplar.

Neste Giveaway!

Jeg har fått en ny bok på nattbordet mitt og håper å kunne tilby et eksemplar av The 50 Mile Bouquet; Oppsiktsvekkende, lokale og bærekraftige blomster, skrevet av Debra Prinzing og fotografert av David E. Perry, i nær fremtid. Følg med.