Skip to content

Lange blomsterplanter

26 de juni de 2021

Å ha en perfekt hageDet avhenger ikke alltid av oppmerksomhet og omsorg vi gir, det avhenger også av planleggingen vi gjør på forhånd og arten vi velger å plante i vårt sted. Mange ganger håper vi at hagen vår alltid blomstrer, men det eneste vi oppnår er at blomstene forblir vakre i noen dager og deretter dør raskt og ser visne ut.

På denne måten, hvis det vi leter etter er at hagen din alltid forblir frodig og full av blomster det meste av året, må vi vite hvilken type prøver vi må plante før vi tar noen form for beslutning. Deretter,hvilke langvarige eksemplarer vi kan velge? Ikke bekymre deg, i dag gir vi deg noen tips, slik at du kan holde hagen din alltid fargerik og blomstrende, vær nøye med.

Hvis det du leter etter er dyrke årlige planter, det vil si de som spirer, blomstrer og bukker under et år, eller livlige planter (de som lever i mer enn to år), så bør du satse på planter som afrikanske tusenfryd, Begonia, Calendula, Geranium eller Pink Salvie. Disse plantetypene vil sikre at hagen din ser vakker ut hele året. HVIS tvert imot, det du vil gjøre er å kombinere dyrking av plantene nevnt ovenfor med noen busker som forskjønner og utfyller hagen din, bør du vite at du kan velge noen arter, som Trumpeter, La Casia, Abelia, La Celestina, blant andre.

Til slutt, hvis du foretrekker det, prøv å opprettholde privatlivet til ditt hjem ved å bruke busker som, i tillegg til å dekke, ser vakre ut og gir sjarm til hagen, kan du velge klatreplanter på veggene. Disse plantene finnes i varierte og fargerike arter som False Jasmine, Poet’s Eye, Tecomaria, blant andre.