Skip to content

Ordtak og planter som blomstrer i juli måned

17 de juni de 2021

Den intense varmen og mangelen på regn har allerede kommet. I juli måned stiger temperaturene til uventede nivåer, og til dette legger vi antall soltimer gjennom dagen og mangel på vann.

Vi må også legge til tapet av vann som planter opplever under fotosyntese om sommeren på grunn av den høye fordampningshastigheten av vann. Av denne grunn reduserer planter om sommeren fotosyntese til de første timene om morgenen når solen stiger. Likevel, og til tross for disse negative omstendighetene, det er mange planter som blomstrer i juli måned.

Planter som blomstrer i juli

I løpet av juli måned fortsetter blomstringen av noen planter som startet for en måned eller to siden, for eksempel: hebes, hypericum, astilbes og pelargoner. I tillegg til disse plantene blomstrer følgende planter i løpet av juli måned:

Hortensiaer (Hortensia macrophylla)

Disse plantene er veldig attraktive å dekorere takket være de vakre og fargerike blomstene. De hater kalksteinsterreng og krever et temperert klima. Å ta vare på dem denne måneden det er nødvendig å vanne den rikelig.

hortensiaer blomstrer i juli

AkanthusenAcanthus mollis)

Denne planten har veldig prangende og store blader og blomster også. Normalt foretrekker disse plantene de kjøligere og skyggefulle stedene der det er mer fuktighet i miljøet. De krever et temperert klima og er ganske motstandsdyktige mot frost (i motsetning til hortensiaer). For å reprodusere det, vi må gjøre det med rotstikker. Det gjøres veldig enkelt og krever liten spesiell pleie.

Dronningens øreringerFuchsia)

Dette er små løvbusker som blomstrer hele sommeren (de begynner å blomstre nå i juli) og gjør det også en del av høsten. For at disse buskene skal vokse under ideelle forhold De krever sure jordarter og isolerer det fra frost om vinteren. For å unngå dette, mens de vokser, er det bedre å dyrke dem i potter og beskytte dem mot lave temperaturer. De må beskjæres ganske tungt om våren for å holde dem kompakte og i god stand.

De krever sure jordarter og isolerer det fra frost om vinteren.

Blomstbegonier (semperflorens begonias)

Disse plantene blomstrer om sommeren og en del av høsten, men om vinteren mister de luftdelen på grunn av kulde. Når våren begynner, kommer de tilbake for å ha blomstene. Denne planten kalles også sukkerblomst. Det krever et varmt og fuktig klima for å leve under gode forhold og foretrekker steder som har skygge.

Denne planten kalles også sukkerblomst.

Merian (Origanum majorana)

Det ligner oregano og er en flerårig årlig som blomstrer nå om sommeren. Det er ganske aromatisk og bruken er tydelig kulinarisk og medisinsk. Denne planten vokser helst i kalksteinjord.

Den ligner på oregano og er en flerårig årlig plante

Gladioli (gladiolus)

Dette er pæreplanter med store og ganske dekorative blomster. De tilpasser seg nesten alle typer terreng, selv om de foretrekker de mest sure jordene. De motstår velvære i full sol.

pæreplanter med store og ganske dekorative blomster.

Japansk spirea (Spirea japonica)

Dette er også en liten løvfisk, men ganske hardfør. Den har veldig myke og delikate blomster som ligner på blonder. Krever veldig lite pleie, siden vi bare trenger å beskjære det fra tid til annen for å eliminere de eldste grenene og de som allerede er tørre, slik at den forblir sunnere og mer attraktiv.

Krever veldig lite pleie

Hibiskus (Hibiscus syriacus)

Dette er også løvfellende busker med god frostbestandighet. Disse buskene har en nysgjerrighet som gjør dem mer spesielle, og det er at blomstene deres bare varer en dag. Ettersom de er så mange, den er fortsatt full av blomster i løpet av denne måneden juli og august.

den er fortsatt full av blomster i løpet av denne måneden juli og august.

Oleanders (Nerium oleander)

De er vakre eviggrønne busker som, selv om de er typiske for et temperert klima, de motstår frost ned til -8 grader. De tilpasser seg alle typer jord, tåler tørke og blomstrer hele sommeren og høsten.

De er nydelige eviggrønne busker

Andre ville og klatrende planter som blomstrer i juli

det er en klatreplante

Blant klatreplanter som vokser i juli måned har vi:

 • Pasjonsblomst
 • Mandevilla
 • Solano

Blant de ville plantene vi har:

 • Mullein
 • Wild johannesurt
 • Tusenfryd
 • bjørnebær

bjørnebær er sterkt kommersialisert

Så har vi også noen trær som i løpet av denne måneden er vakre og de er kastanjetrær og granatepler.

Hva kan vi så i juli i hagen vår?

jordbær kan dyrkes om sommeren

I løpet av juli måned er det mange avlinger vi kan så i hagen vår. Blant dem finner vi: bønner, rødbeter, cikorie, blomkål, kålrot, gulrot, chard, spinat, mais, kål, persille, reddik, borage, løk, jordbær, salat, endiv.

Tips til hagen vår i juli

Det skal vannes oftere om sommeren og unngå varme timer

I juli må vi ta i betraktning en viktig faktor som høye temperaturer, høy fordampningshastighet av vann og solstråling. For å gjøre dette, gir vi deg noen gode råd:

 • Hvis vi gjør det tre groper rundt plantene våre, kan vi optimalisere vannet vi bruker til vanning.
 • Vi kan putte bakken. Dette består i å legge et lag med organisk materiale (tørre blader, tørt gress, kompost, halm og en lang osv.). Med dette dekker vi det øvre laget og forhindrer at solstråling treffer bakken direkte og øker vanndampen.

polstring av bakken for å unngå overdreven fordampning

 • Vi må holde hagen fri for ugress. Nå om sommeren sprer skadedyr raskere i varmen, og hvis vi har ugress i hagen vår, vil insektene ha et «hjem» der de kan ta tilflukt og angripe avlingene våre.
 • Vi kan beskjær trær som har avsluttet blomstringen for å holde dem i god stand og rengjøre de tørkede blomstene for å oppmuntre til vekst av nye.
 • Vi må huske på at vi må øke vanningen på grunn av de høye temperaturene og soltimene, men vi må unngå vanning i de varmeste timene for ikke å miste vann. Vann om morgenen rundt 8 om morgenen og om ettermiddagen klokka 8 eller 9.
 • For å gjøre kompost mer effektiv, må vi redusere gjødseldoser, men øk frekvensen vi betaler med. På denne måten kan jorden lettere assimilere næringsstoffene.

Månedens hagepresentasjoner

ordtak av måneden juli

 1. For Santiago maler han druen, han maler melon og også fersken.
 2. Så mye det vil være, i juli vil det være lite regn.
 3. Bonden sier til hveten for juli. Jeg venter på deg venn.
 4. Den som ikke tresker i juli, tresker ikke i august.
 5. I juli sigd i knyttneve.
 6. I juli er det hveten min og i august min venn.
 7. Hvis det regner i juli, blir gresset gjenfødt og hveten går tapt.
 8. I juli til høy varme, hvitløk og melon.
 9. Hvis det regner i Santa Ana, regner det en måned og en uke.
 10. Hvis de kommer alene i juli, forlater frukten hendene.
 11. Juli, det grønne og modne.