Skip to content

Orkidépleie etter blomstring

12 de juni de 2021

Planter er den perfekte dekorasjonen for hagen og hjemmet, spesielt når de er blomster. I verden er det en stort mangfold av sjangere og arter av blomsterplanter i varierte farger og former, noen mer overstrømmende enn andre og til og med med forskjellige aromaer som kjennetegner hver og en av dem.

Derfor er botanikkens verden en åpen dør for følsomhet og utvalg, men fremfor alt for ansvaret som følger med å ha en plante. Så enkelt som det kan virke, en plante som er et levende vesen, du trenger spesiell pleie for riktig vekst og din fulle oppmerksomhet for dens utvikling.

Den ideelle gjødsel for orkideer

I denne artikkelen kan du lære alt om stell av orkideer etter blomstring. Som vi vet, blomstring er en viktig prosess i utviklingen av denne vakre planten, som er dens viktigste kjennetegn. Men for at det skal fortsette å være fullt av liv, må du være spesielt forsiktig slik at den i hagen eller inne i huset fortsetter å være den samme.

Først og fremst må det tas i betraktning at hovedpleien orkideen krever er unngå å flytte den, siden dette gjør at den unngår å blomstre i årevis eller i livet, derfor bør den ikke sås på forskjellige steder, den må være igjen på samme sted. Det skal bemerkes at den eneste grunnen til at orkideen er transplantert fra ett sted til et annet, er fordi grenen der den finnes tørker; husk at dette absorberer næringsstoffer fra grenene de er satt inn i.

Deretter skal det bemerkes at beskjæringsteknikk vil hjelpe orkidéplanten. Dette er veldig viktig og ideelt for å blomstre og fortsette å vise sin elegante skjønnhet for verden.

For det andre viser vi deg en annen viktig omsorg for utvikling og vekst av orkideer, og det er ingen ringere enn å kjøpe underlag av god kvalitet, disse gir de nødvendige næringsstoffene for riktig vekst.

Underlag kan kjøpes i barnehager, landbruksbutikker og til og med i supermarkeder i hagearbeidsseksjonen. Tredje, og ikke minst viktig, er orkideers behov for sollysIkke direkte, men de trenger klarhet. Solen er et godt næringsstoff under, før og etter orkidéblomstringsprosessen. Det skal også bemerkes at de ikke tåler for tørre omgivelser godt.

orkideegenskaper

På fjerdeplass ligger vanningsprosess som orkideer mottar under blomstring. Det er viktig å nevne og huske at orkideene bare skal vannes en eller to ganger i uken, men mengden vann de får blir innrammet i henhold til klimatiske forhold på stedet der de er.

På femte plass er befruktningsprosess. I denne forstand må vi vurdere muligheten for å kjøpe spesifikk gjødsel til orkideer, husk at det er gjødsel som brukes til en hvilken som helst plante, da det er andre som allerede er mer spesifikke, dette er tilfelle, og de må være basert på mangfoldet av vitaminer., næringsstoffer og mineraler som passer for orkideer. Som elskere av planter, i dette spesifikke tilfellet av orkideer, du må være oppmerksom på endringene de gjørDerfra får du den nødvendige omsorg for god vekst.

Vi må gjenkjenne hvert signal som planten avgir, selv om de ikke snakker ord, de snakker til oss gjennom modifikasjoner i bladene, stilkene og blomsteneDerfor er det bare vi som vet hvordan vi skal skille om veksten av planten vår er fruktbar eller tvert imot den lider av en eller annen sykdom.

Husk at all pleie vil være viktig for veksten av orkideene våre I løpet av blomstringen kan hoppe over litt pleie være skadelig for livet til disse, siden det er en ganske delikat blomst og ikke mange mennesker har den nødvendige ferdigheten til å ta vare på den.