Skip to content

Planter for grønne gjerder

17 de juni de 2021

De grønne gjerder er det vi kjenner som blomstrende gjerder eller bare naturlige gjerder, bruken av den gjør forskjellen mellom et moderne, komfortabelt eller til og med diskret sted og er at ferdigheten eller kreativitet Som vi velger et gjerde med, vil det eksternalisere miljøet som ligger inne i stedet, og det er av største betydning fordi vi ikke ønsker å forbli som mennesker uten en følelse av smak eller det ytre.

For å komme i gang, vi trenger ikke nødvendigvis å være eksperter om emnet er det nok å gjøre litt research på internett og observere de utallige modellene laget av amatører eller fagfolk i området å vekke inspirasjonen vår og prøve å materialisere noen av de fantastiske landskap på hjemmefasaden vår Og det er at grønne gjerder er enkle å gjøre, men vanskelige å planlegge, det må tas i betraktning at det er nødvendig å evaluere noen ting før vårt ambisiøse prosjekt, siden det er mange variabler de vil bli utsatt for, så vi beskriver dem nedenfor.

Tips når du lager grønne gjerder

Tips når du lager grønne gjerder

Det er klart at ikke alle steder du kan har de samme planteneHeller ikke med samme klima, langt mindre med samme værforhold. Det er også sant at mer enn fargen, må vi vite hva slags grønne gjerder kan tjene som et alternativ, da det er dem å bruke som pakkeskiller (lav eller høy) eller å dekorere eksklusivt.

Hvor skal jeg starte? Hvilke grønne gjerder kan jeg bruke?

Generelt sett, hvis du bor et sted der regn og kulde ikke er temaet for samtalen, har du hell, siden det er større anleggskatalog å velge mellom, disse involverer eføy eller vinstokker som jasmin, kaprifol eller hellig Rita.

I tillegg disse krever lite stellVel, dette er en annen stor sak, omsorg. På samme måte er det planter som drar full nytte av et kaldt eller fuktig klima som det alltid trofaste furutreet, og det er et faktum at grønne gjerder krever vedlikeholdNoe som vanning, mulching, kutting av ugress og påføring av gjødsel. Men vær trygg, det er ikke nødvendig å ansette en gartner for å gjøre dette, alle disse oppgaver er lett oppnåelige På en søndag ettermiddag eller morgen som ikke har så mye å gjøre.

Å konditionere landet er det første du må gjøre, rør jorda litt (hakke eller rake den)Det vil hjelpe planten (uansett hva den er) å bosette seg på best mulig måte, samt oksygenere jorden for å fremme bedre plantevekst og lette vanntilgang til roten.

Å plante bare en hull i bakken omtrent en halv meter dyp, planten som skal plasseres og en liten spade. Når planten er plantet, trenger vi bare vær forsiktig slik at den ikke tørker ut eller ugresset blir for stort.

Hvilke planter kan vi plassere?

planter som skal plasseres i det grønne gjerdet

Ett alternativ er buskas, siden de kan se ut til å ha den effekten at de er en enkelt plante når de vokser og blir tette slik at de ser ut som en solid vegg, enten for å avgrense mellomrom (som vanligvis er vanligste applikasjonen) eller å forme sakser hvis du har en gartnerånd.

Creepers er et annet flott alternativ hvis vårt mål er å legge til farger, bare at de gjelder begrensede mellomrom og vanligvis er de som krever mest forsiktighet.

Så hvis du er fast bestemt på at det grønne gjerdet ditt skal være utelukkende dekorativt, må du vite at alt vi har nevnt vil være obligatorisk med mindre du vil ha en hage i Halloween-stil, derfor, du må prøve å være i forkant av den grunnleggende stell av hagearbeid og av fordelingen av tiden.

Nå hvis du allerede har en klarere ide om hva du leter etter (håper å ha hjulpet deg), husk at på internett vil det alltid være et design som utvider forventningene dine.