Skip to content

Regnbue eller flerfargede roser

7 de juni de 2021

Rainbow eller flerfargede roser er en ekte naturlig skjønnhet. De har makten til å tiltrekke seg alles oppmerksomhet, og til å gi et helt spesielt preg til ethvert rom.

Oppdag hvordan du lager dine egne regnbueroser på en enkel måte, og uten å måtte investere mye penger i det. Følg trinnene som jeg skal gi deg, og i løpet av kort tid vil du se hvordan du kan nyte dine egne.

Hvordan få regnbueroser?

Den flerfargede blomsten er vakker

For å få en flerfarget rose det nederlandske selskapet River Flowers utviklet en enkel metode for å fargelegge kronbladene sineog oppnådde at på kort tid fikk rosene regnbuens farger. For dette var det de gjorde dypp stammen i forskjellige matfargestoffer fortynnet i vann, og med bioteknologiske prosesser for å kontrollere at fargene også er rettet mot de ønskede bladene.

I følge Peter van der Werken, eier av River Flowers, er det asiatiske kontinentet der de selger mest. Her i Spania kan du bestille dem til enhver blomsterhandler, selv med fargene du ønsker, til en pris mellom 3 og 8 euro. Men hvis du foretrekker å spare pengene, en hjemmelaget metode som du kan gjøre for å få regnbueblomstene dine er følgende:

  1. Skjær (ca. 2’5cm fra bunnen og opp) alle stilkene du vil ha fra den hvite rosebusk
  2. Del bunnenden 2-4 ganger
  3. Ha et par dråper matfargestoffer i individuelle beholdere med vann
  4. Legg hver kappede del eller del av stammen forsiktig i en annen beholder

Husk at antall valgte farger må samsvare med antall ganger stammen er delt.

Til slutt er det bare å vente. Du vil kunne sette pris på enhver endring etter 30 minutter, men det kan ta flere dager før den blir fargerik.

Finnes det regnbueplanter i naturen?

Vi er ekstremt heldige som lever på en planet med et stort mangfold av planter, men Dessverre finner vi ikke en rosebusk som produserer flerfargede blomster i noen skog, jungel, felt eller til slutt, i noe naturlig landskap. Hvorfor? Vel, planter tilpasser seg miljøet de lever i i tusenvis og millioner av år.

Avhengig av forholdene som eksisterer på stedet, vil egenskapene endres, og forbli bare de som er nyttige for å overleve. Hvis vi tar hensyn til dette, hvis det ikke er noen regnbueplanter, er det ganske enkelt fordi den regnbuefargen ikke nytter.

Eksepsjonelt tilfelle: regnbueukalyptus

Utsikt over regnbuens eukalyptustamme

Vi har sagt at regnbuefargen ikke har noen nytte, og det er slik, men det er et tre hvis stammen er veldig vakker. Det handler om arten Eucalyptus deglupta, som bor i Mindanao, New Britain, New Guinea, Seram og Sulawesi. Den kan nå 75 meter i høyden, og bagasjerommet er spektakulært.

Barkfeltene faller regelmessig og utsetter den indre barken som er lysegrønn. Når den blir utsatt, blir den mørkere og blir blå, lilla, oransje og til slutt rødbrun. Dette er en ekte regnbueplant 😉. Men det er synd at ingenting kan motstå kulden.

Ikke kjøp flerfargede rosefrø

For det som ble kommentert før. Flerfargede roser, som kunstig er skapt av mennesker og bruker fargestoffer, er ikke i stand til å forankre; og selv om de gjorde det, ville de gi hvite roser fordi det er de som brukes til å fargelegge kronbladene sine med farger.

De frøene de selger kan være rosebusk, men … absolutt ikke regnbuer. Selgere vil selvfølgelig selge, og så snart de ser en mulighet til å generere inntekt, utnytter de den til det fulle, og selvfølgelig når noen av oss ser en annonse for et anlegg som fanger oppmerksomheten vår, er en av de vanligste reaksjonene våre. det å ville kjøpe det.

Men hvis vi vil unngå å bruke penger på noen rosefrø som genetisk sett ikke kan være flerfarget, er det beste å kjøpe en hvit rosebusk og følge trinnene ovenfor for å gjøre dem til flerfarget. Og hvor skal jeg kjøpe en hvit rosebusk? Du kan få det i barnehager og hagebutikker til en pris på rundt 10 euro.

Hva er meningen med regnbueroser?

Flerfargede roser er ikke naturlige

Regnbueroser, i forskjellige farger de er en eksplosjon av glede og lykke. En måte å ha positive følelser på. Så de er veldig interessante å dekorere bordene til de angitte datoene, for eksempel bursdager, merkedager eller fødsler 😉. De kan også gis til folk som går gjennom en dårlig tid, for å muntre opp.

Selvfølgelig er de ikke et godt alternativ for bryllup, siden de ikke er roser som er relatert til kjærlighet, men snarere til glede, fest og positivitet.

Jeg håper du har lært mye, og fremfor alt at du koser deg med regnbuens roser!