Skip to content

Tips for å gi blomster til en venn

19 de juni de 2021

Det er sant. Mange ganger forbinder vi å gi blomster med kjærlige følelser, og det er vanlig at menn gir blomster til partnerne sine på spesielle dager, eller bare fordi de vil ha en detalj med henne. Men virkeligheten er det også blant venner liker å motta vakre blomster, for eksempel når du har en venn langt borte og du ser hverandre mindre enn du ønsker.

Så hvis du vil gi ham noe spesielt, ikke gå glipp av denne artikkelen fordi vi vil gi deg flere tips for å gi blomster til en venn. Du er sikker på at du vil elske dem.

Velg fargerike blomster

Georginer

Vi vet at røde blomster symboliserer romantisk kjærlighet, spesielt røde roser, så det blir den eneste muntre fargen du må kaste bort. A) Ja, en bukett med gule blomster kan være et utmerket alternativ, siden denne fargen symboliserer vennskap. Men hvis du på forhånd vet at hun ikke liker den fargen, kan du velge å kombinere noen blomster i forskjellige farger for å belyse øynene og få henne til å føle at du virkelig bryr deg om henne og hennes vennskap.

Kombiner blomster

Spørsmålet er hvordan å kombinere blomster? Det enkleste alternativet er velg en type blomst, som gerberaer, og lag en bukett med disse blomstene ved å velge en eller flere av en annen farge, for eksempel oransje, gul og rød. Det er en enkel, men elegant bukett som ser flott ut inne i en glassvase og også holder i flere dager.

Men hvis du vil gi henne en mye mer spesiell bukett, velg det kombinere flere typer blomster, som roser med tulipaner og liljer, eller georginer med påskeliljer og gerberaer. Her forklarer vi hvordan du lager en bukett blomster.

Gi ham en blomsterplante

Gule tulipaner

Og hvis bukettene ikke overbeviser deg, har du alltid muligheten til det gi henne en plante som skiller seg ut for blomstene, det samme er pæreplanter (tulipaner, hyasinter, påskeliljer, blant andre) eller urteaktige (stemorsblomster, petunier, pelargoner, dimorfe, … eller hva du liker best).

I denne bloggen vil du finne mye informasjon om hvordan du kan ta vare på dem, og hvis du har spørsmål, kan du stille 🙂.

Tør du gi blomster til en venn?