Skip to content

Tips for valg av brudebukett

26 de juni de 2021

For mange kvinner er bryllupsdagen en av de viktigste og spesielle dagene i livet, så de vil at alt skal være perfekt og vakkert. Blant avgjørelsene som bruden må ta for den spesielle dagen, er brudebukettSelv om mange anser det som enkelt, er det noe av det mest kompliserte å gjøre. For å hjelpe deg litt, gir vi deg noen tips som vil hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Først og fremst må du ta hensyn til bryllupsdatoen, siden ikke alle blomster er vakre hele året, og også fordi fargene på bukettene også kan variere avhengig av sesongen vi er i. På denne måten, hvis du er om vinteren, er den mest egnede hyacinten, mini-orkideen, anemonen eller påskelilja. Hvis bryllupet ditt er om våren, velger du roser, lilje, orkide eller tulipan. På samme måte anbefaler vi at du tar hensyn til rosene, solsikke, om sommeren hortensia og tuberose. Mens du er i høst, bør du satse på morgenfruer, illusjon og liljer.

Det er også veldig viktig at du lar deg rive med av din smak og stil, siden det vil være det grunnleggende grunnlaget for å finne det du trenger blant de tusenvis av design som finnes i brudebuketter. Hvis du er en diskret kvinne, foretrekker du kanskje enkle blomster, med veldig naturlige dekorasjoner, men hvis du derimot er en av dem som foretrekker å være sentrum for oppmerksomheten, vil du sannsynligvis ønske deg en enorm bukett med mange blomster og dekorasjoner.

Husk også at du alltid bør prøve å oppnå en balanse mellom buketten du velger og kjolen Hva vil du ha på deg den dagen? Jeg anbefaler at du prøver å finne en sammenheng mellom kjolen og buketten ved å bruke overflødig stoff for å lage detaljer rundt buketten, og skape flørtende og elegante buer.